Julehilsen fra Stathelle Musikkorps: Et år fylt med musikkglede!

Mandag, 18 Desember 2023

Året 2023 har vært en melodi av samhold og musikkglede for Stathelle Musikkorps! Vi er overlykkelige over å kunne ønske alle våre støttespillere en riktig god jul og et fantastisk nyttår.

Vi er begeistret over å kunngjøre at korpset vårt har vokst til over 40 dedikerte medlemmer dette året. Den energien og entusiasmen som hver enkelt bringer med seg, har virkelig løftet stemningen i korpset til nye høyder. Sammen har vi skapt musikk som binder oss sammen og skaper uforglemmelige øyeblikk.

Det er med stolthet vi ser tilbake på vår julekonsert i Langesund kirke, der vi fylte kirkerommet med vakre toner og skapte en magisk atmosfære. En spesiell takk til vokalgruppen VUN, som delte scenen med oss og bidro til å gjøre konserten uforglemmelig.

I 2024 ønsker vi enda flere musikkentusiaster velkommen til vårt kjærlige musikkmiljø. Uansett om du er en erfaren musiker eller ønsker å lære noe nytt, er Stathelle Musikkorps stedet der lidenskap og musikk møtes.

Tusen takk for all støtte og engasjement dette året. Vi ser frem til et nytt år fylt med vakre toner, vennskap og vekst. God jul og et harmonisk nyttår fra oss alle i Stathelle Musikkorps! 🎶

 

Bilde: rawpixel.com (CC BY-NC-SA)

Søk
Driftes av Styreportalen AS