Gave fra Sparebankstiftelsen Skagerrak
Onsdag, 19 Juni 2024
Vi takker Sparebankstiftelsen Skagerrak for god støtte til en ny trombone, 3 nye klarinetter, nye jakker, instruktører til seminar og reparasjon av fane.
Vi er så heldige som har aktører som hjelper oss på veien til et enda bedre korps.
Gave fra Sparebankstiftelsen Telemark
Torsdag, 15 Februar 2024

TUSEN TAKK til Sparebankstiftelsen Telemark for støtte til instrumenter. I 2022 fikk vi muligheten til å utvide instrumentgruppa vår med en piccolo fløyte, en bassklarinett og en kornett, og endelig er innkjøpene på plass!
Vi i Stathelle musikkorps setter utrolig stor pris på det dere gjør for lokalsamfunnet og spesielt for oss. 
Dette kommer godt med. Vi er et korps i vekst og trenger all støtte vi kan få.

Julehilsen fra Stathelle Musikkorps: Et år fylt med musikkglede!
Mandag, 18 Desember 2023

Året 2023 har vært en melodi av samhold og musikkglede for Stathelle Musikkorps! Vi er overlykkelige over å kunne ønske alle våre støttespillere en riktig god jul og et fantastisk nyttår.

Vi er begeistret over å kunngjøre at korpset vårt har vokst til over 40 dedikerte medlemmer dette året. Den energien og entusiasmen som hver enkelt bringer med seg, har virkelig løftet stemningen i korpset til nye høyder. Sammen har vi skapt musikk som binder oss sammen og skaper uforglemmelige øyeblikk.

Det er med stolthet vi ser tilbake på vår julekonsert i Langesund kirke, der vi fylte kirkerommet med vakre toner og skapte en magisk atmosfære. En spesiell takk til vokalgruppen VUN, som delte scenen med oss og bidro til å gjøre konserten uforglemmelig.

I 2024 ønsker vi enda flere musikkentusiaster velkommen til vårt kjærlige musikkmiljø. Uansett om du er en erfaren musiker eller ønsker å lære noe nytt, er Stathelle Musikkorps stedet der lidenskap og musikk møtes.

Tusen takk for all støtte og engasjement dette året. Vi ser frem til et nytt år fylt med vakre toner, vennskap og vekst. God jul og et harmonisk nyttår fra oss alle i Stathelle Musikkorps! 🎶

 

Bilde: rawpixel.com (CC BY-NC-SA)

Søk
Driftes av Styreportalen AS