Om oss

Stathelle Musikkorps er et janitsjar korps som holder til på Stathelle. Vi er ca. 40 medlemmer som deler gleden av spille og lage musikalske opplevelser. Vi møtes hver tirsdag i flerbruksrommet på Stathelle barneskole 18:30-21:00.

Spiller du et instrument, har spilt et instrument eller bare et ønske om å spille et instrument? Uansett bagrunn er du velkommen hos oss, vi tilbyr oppfriskningskurs eller opplæring! Høres dette interessant ut, ta kontakt med noen du kjenner i korpset, noen i styret eller kom innom på en av øvelsene på Stathelle barneskole, du er hjertelig velkommen!

Stathelle Musikkorps har som mål å bli ledende i Grenland på underholdning. Som et hjelpemiddel for å nå dette har korpset bestemt seg for å i hovedsak spille musikk som publikum ønsker å høre, ofte kalt publikumsvennlig musikk. Dette kan ofte være misvisende samt en "sjanger" med mange feller, vi mener at korpset skal spille musikk som publikum ikke trenger å være musikere for å forstå, dette mener vi gir både publikum og medlemmer en ekstra glede på konserter. Å være underholdende for publikum har alltid vært viktig for Stathelle Musikkorps og vi mener vi har blitt dyktige på dette i løpet av de 104 årene korpset har eksistert.

Norsk Tippings Grasrotandel har gitt deg muligheten til å støtte lokale eller nasjonale frivillige organisjoner uten at det koster deg noe. Ved å registrere Stathelle Musikkorps som din grasrotmottaker vil vi få 5 % av alt du spiller for utbetalt av Norsk Tipping. Som sagt dette koster deg ingenting, men kan bli en stor gevinst for oss. Du registerer Stathelle Musikkorps som din grasrotmottaker hos din tippekommisjonær. Dette gjøres enklest ved å oppgi vårt organisasjonsnummer: 985 094 942.
Søk
Driftes av Styreportalen AS